Boonman Bedden
Openingstijden
maandag 13.00 - 17.45
dinsdag 10.00 - 17.45
woensdag 10.00 - 17.45
donderdag 10.00 - 20.00
vrijdag 10.00 - 17.45
zaterdag 10.00 - 17.00
zondag 12.00 - 17.00
Adres gegevens
Frankenweg 41
5349AP Oss
Contactgegevens Neem contact op
Volg Boonman Bedden
ook op social media
Acties & aanbiedingen

Over Boonman Bedden Oss

Boonman bedden Oss
Bent u toe aan een goed bed of een complete slaapkamer? Dan bent u bij Boonman bedden aan het juiste adres want: Slapen is ons vak. Al meer dan 30 jaar is de kracht van Boonman bedden een eerlijk advies, goede prijs-kwaliteitverhouding en een overtreffende service. Boonman bedden bestaat uit zeven beddenspeciaalzaken en een webwinkel.
Onze inkoopexperts zijn iedere dag bezig om de beste producten te selecteren. Ze testen en vergelijken alle matrassen en andere producten in dezelfde prijsklasse en kiezen enkel het beste. Want een strenge selectie van betrouwbare merken, producten en modellen is bepalend voor uw slaapcomfort.

Boonman bedden kiest enkel de beste matrassen, boxsprings, ledikanten, spiraalbodems, lattenbodems, waterbedden, bedtextiel, hoofdkussens, slaapkamerkasten en bijbehorende accessoires.
Bij Boonman bedden Oss parkeert u gratis. U bent van harte welkom is onze winkel voor een deskundig slaapadvies onder het genot van een kop koffie of thee.
Boonman Bedden is dealer van de meest gerenommeerde A-merken zoals Auping, Pullman, Eastborn,M Line, Avek, HML Bedding, Swissflex, Tempur en vele merken meer. Boonman Bedden is een echt familiebedrijf, wat wordt geleid door de drie dochters Boonman: Lieneke, Wiesje en Roosje. Dit onder het toeziend oog van vader Jan Boonman.
Uitgelicht
Copyright 2024 © Woonboulevard Oss | Algemene voorwaarden | Contact