Terug naar het overzicht

Boonman Bedden

Bent U toe aan een goed bed of een complete slaapkamer? Dan is de beddenspeciaalzaak van Boonman het juiste adres om eens binnen te stappen. Door goed gekwalificeerd personeel die nog tijd en gedegen advies voor u hebben is het juiste slaapcomfort altijd te vinden.

De beddenspeciaalzaak van Boonman is gespecialiseerd in persoonlijk advies en maatwerk bij het uitzoeken van uw slaapplaats of een complete slaapkamer. Waterbedden, boxsprings, ruimtebesparende bedden, ons assortiment is zeer breed opgezet. Er is altijd een bed naar uw wensen te vinden bij Boonman. Maar ook voor een compleet ingerichte tienerkamer of seniorenkamer moet u bij ons zijn. Van slaapbank tot waterbed, u bent welkom om onze bedden te komen uitproberen in één van onze 6 winkels.

Adresgegevens

Boonman Bedden
Frankenweg 41
5349 AP Oss
Tel: 0412-652185
www.boonmanbedden.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00u
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 - 18.00u
Zaterdag: 10.00 - 17.00u
Donderdag koopavond tot 21.00u

KeukenConcurrent Oss Tapijtcentrum Nederland Praxis Oss Woonwonder Oss Oostersemeubelen Lunchroom Woonboulevard Oss Profijt meubel Leen Bakker! Kwantum Altis Keukens Woonsquare Boonman Bedden Beter Bed Verbruggen Keukens & Slaapkamers - Superkeukens Carpet Right De Graauw Interieurs Verbruggen Megastore Jysk Oss