Woonboulevard Noord Brabant | Winkelcentrum | Meubelboulevard

U woont in de provincie Noord Brabant en bent opzoek naar een meubelboulevard of wilt u een dagje overdekt winkcentrum? Dan moet u bij Woonboulevard Oss zijn! Met vele verschillende winkels en een oppervlakte van meer dan 3000 m2 biedt Woonboulevard Oss een compleet aanbod op het gebied van woonplezier. Van meubels tot slaapkamers en van keukens tot vloeren, u heeft het allemaal bij Woonboulevard Oss. Bekijk hier het complete winkelaanbod
 

Woonboulevard Noord Brabant

Op zoek naar een woonboulevard in Noord Brabant? Woonboulevard in Oss bestaat uit verschillende speciaalzaken op het gebied van wonen. In deze woonwinkels vind je een grote verscheidenheid aan producten en kun je volop inspiratie opdoen voor uw woning. U kunt bijvoorbeeld terrecht voor accessoires voor uw badkamer of keuken.

Woonboulevard Noord-Brabant
 

Meubelboulevard Noord Brabant

Bent u op zoek naar meubels in de Noord Brabant? Woonboulevard Oss heeft maar liefst 15 winkels waar u inspiratie en de leukste ideeën kunt op doen. Van de leukste meubels voor uw slaapkamer tot de laatste trends op het gebied van keuken en badkamer. Ook kunt u bij ons terecht voor vloeren, verlichting en tuinmeubelen.

meubelboulevard Noord-Brabant

Winkelcentrum Noord-Brabant

In Oss kan je gezellig shoppen bij diverse woonwinkels. Het is ook mogelijk om even te lunchen tijdens het winkelen. Voordat u naar Woonboulevard Oss gaat bekijk dan eens de actieplein pagina. Hierin worden exclusieve acties weergegeven van de winkels die u kunt vinden in de woonboulevard. Op de hoogte blijven van deze acties? Schrijft u dan in voor onze nieuwsbrief.

Ontdek de veelzijdigheid van ons winkelcentrum in Noord-Brabant en laat je verrassen door de unieke charme van de woonboulevard in Oss. Of je nu een liefhebber bent van modern minimalisme, klassieke elegantie of een eclectische mix van stijlen, de meubelwinkels op de woonboulevard in Oss hebben voor elk wat wils.

winkelcentrum noord-brabant

Algemene openingstijden - Woonboulevard Oss
maandag       13:00 uur - 18:00 uur
dinsdag         09:30 uur - 18:00 uur
woensdag     09:30 uur - 18:00 uur
donderdag    09:30 uur - 21:00 uur
vrijdag           09:30 uur - 18:00 uur
zaterdag       10:00 uur - 17:00 uur
zondag         geopend *

* Verschillende winkels zijn ook op zondag geopend. De openingstijden verschilt per winkel. Bekijk de winkelpagina voor meer informatie. 

Woonboulevard Oss
Frankenweg
5349 AP Oss
info@woonboulevardoss.comWe verwelkomen u graag bij Woonboulevard Oss.
Copyright 2024 © Woonboulevard Oss | Algemene voorwaarden | Contact