Woonboulevard Gelderland | Winkelcentrum | Meubelboulevard

U woont in de provincie Gelderland en bent opzoek naar een meubelboulevard,winkelcentrum? Of wilt u een dagje overdekt winkelen? Dan moet u bij Woonboulevard Oss zijn! Met vele verschillende winkels en een oppervlakte van meer dan 3000 m2 biedt Woonboulevard Oss een compleet aanbod op het gebied van woonplezier.
 

Woonboulevard Gelderland

In de woonwinkels op de woonboulevard vindt u meubelen en woonaccessoires van verschillende merken, in alle woonstijlen, voor ieder budget. Er is in de woonboulevard een gezellige lunchroom waar u kunt lunchen of een kop koffie kunt drinken. Dankzij de liggen aan de A59 is de woonboulevard gemakkelijk vanuit Gelderland te bereiken. Van meubels tot slaapkamers en van keukens tot vloeren, u heeft het allemaal bij Woonboulevard Oss. De laatste trends in woonaccessoires en op het gebied van meubels, keukens, stoffering, doe het zelf, badkamers en slaapcomfort.
 

Meubelboulevard Gelderland

Geef uw interieur een finishing touch met de juiste meubelen en woonaccessoires. Of ga op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw keuken of slaapkamer. Bekijk nu een gedeelte in het actieplein of kom langs in een van de winkels op de meubelboulevard voor een persoonlijk advies. Of u nu alleen een bureaulamp of een complete badkamer inrichting zoekt, bij Woonboulevard Oss slaagt u gegarandeerd!

Woonboulevard, Meubelboulevard Gelderland

Actieplein
Voordat u vanuit Gelderland naar Woonboulevard Oss gaat, bekijk dan eens de actieplein pagina. Hierin worden exclusieve acties weergegeven van de winkels die u kunt vinden in de woonboulevard. Op de hoogte blijven van deze acties? Schrijft u dan in voor onze nieuwsbrief.

Algemene openingstijden - Woonboulevard Oss
maandag       13:00 uur - 18:00 uur
dinsdag         09:30 uur - 18:00 uur
woensdag     09:30 uur - 18:00 uur
donderdag    09:30 uur - 21:00 uur
vrijdag           09:30 uur - 18:00 uur
zaterdag       10:00 uur - 17:00 uur
zondag         geopend*

* Verschillende winkels zijn ook op zondag geopend. De openingstijden verschilt per winkel. Bekijk de winkelpagina voor meer informatie. 

Woonboulevard Oss
Frankenweg
5349 AP Oss
info@woonboulevardoss.comWe verwelkomen u graag bij Woonboulevard Oss.