Woonboulevard regio Den Bosch | Winkelcentrum | Meubelboulevard


U woont in de regio Den Bosch en bent opzoek naar een meubelboulevard of wilt u een dagje overdekt winkelen? Dan moet u bij Woonboulevard Oss zijn! Met vele verschillende winkels en een oppervlakte van meer dan 3000 m2 biedt Woonboulevard Oss een compleet aanbod op het gebied van woonplezier. Van meubels tot slaapkamers en van keukens tot vloeren, u heeft het allemaal bij Woonboulevard Oss. Vanuit Den Bosch is de meubelboulevard in Oss gemakkelijk bereikbaar!
Bekijk hier het complete winkelaanbod

Woonboulevard, meubelboulevard Den Bosch

Actieplein
Voordat u naar Woonboulevard Oss gaat bekijk dan eens de actieplein pagina. Hierin worden exclusieve acties weergegeven van de winkels die u kunt vinden in de woonboulevard. Op de hoogte blijven van deze acties? Schrijft u dan in voor onze nieuwsbrief.

Meubelboulevard Den Bosch
 

Winkelcentrum Den Bosch

U zoekt een overdekt winkelcentrum in de buurt van Den Bosch? Bij Woonboulevard Oss vindt u diverse winkels op het gebied van wonen. Een nieuwe keuken, badkamer of tuin? Laat u adviseren in één van onze winkels. De verkoopadviseurs in onze winkels zijn specialist op hun vakgebied. Zij kunnen u het beste adviseren over uw droomkeuken of droombadkamer. Kom gezellig langs bij ons winkelcentrum in Oss.


Sfeervolle Woonboulevard regio Den Bosch

Woonboulevard Oss is dé woonboulevard in de regio Den Bosch. Bij ons vindt u alles op het gebied van wonen op één plek. Wij bieden zowel simpel als exclusief, van vrijwel alle merken. Vanuit Den Bosch is het woonboulevard in Oss gemakkelijk bereikbaar.

Algemene openingstijden - Woonboulevard Oss
maandag       13:00 uur - 18:00 uur
dinsdag         09:30 uur - 18:00 uur
woensdag     09:30 uur - 18:00 uur
donderdag    09:30 uur - 21:00 uur
vrijdag           09:30 uur - 18:00 uur
zaterdag       10:00 uur - 17:00 uur
zondag         geopend *

* Wij willen er u bij deze tevens op wijzen dat de openingstijden per winkel wisselend zijn. Verschillende winkels zijn op zondag ook geopend. U kunt de openingstijden per winkel vinden op de "Winkelpagina".

Woonboulevard Oss
Frankenweg
5349 AP Oss
info@woonboulevardoss.comBereken uw route vanuit de regio Den Bosch naar het winkelcentrum Oss hier.

We verwelkomen u graag bij Woonboulevard Oss